dimarts, 28 de setembre del 2010

RUTINES DE MÚSICA A EDUCACIÓ INFANTIL

Benvolguts pares i mares,
Us deix aquesta entrada perquè pogueu reforçar a casa la rutina que utilitzam a música amb els alumnes d'infantil. La primera activitat que feim a la classe de música és cantar, cada dia la mateixa cançó, per tal que els infants identifiquin el moment d'inici de la sessió de música. Us deix la cançó que cantam, que es titula "L'hora de fer música". L'acompanyam d'una petita "dansa", feta a partir de moviments corporals per representar la música per tal que els alumnes reconeguin l'estructura de la cançó: estrofa i tornada. Els vostres fills us mostraran en què consisteix.

Podeu cantar-la a casa per tal que l'aprenguin més, i gaudir d'aquest moment amb els vostres fills i filles. A disfrutar idò!

2 comentaris:

  1. Gràcies, Nico. Feia temps que na Gràcia, i ara també en Jordi, cantava aquesta cançó i no sabia on podia trobar-la. Ala, idò, a cantar!
    Nati

    ResponElimina
  2. De res Nati! Esper aquest any tenir més activitat al bloc. Per si us pot interessar, pares i mares d'infantil, la cançó està editada al disc "Tot sona" de la pedagoga musical Dàmaris Gelabert. Gràcies pel comentari Nati!

    ResponElimina